Clubul Oliver

O alternativă pentru ocuparea timpului liber al copilului dumneavoastră!

• organizează cursuri de chitară, cursuri de tobe, cursuri de pian;

• organizează preselecţie pentru solişti vocali şi instrumentişti, în vederea participării acestora la diferite spectacole, concursuri şi festivaluri;

• realizează negative, pozitive, aranjamente orchestrale, colaje, spoturi radio, etc.



---MUZICA TREBUIE SĂ MEARGĂ ÎNAINTE, CU SAU FĂRĂ CLUBUL OLIVER!---


miercuri, 11 august 2010

COMENTARII

AŞTEPT COMENTARII, PĂRERI, IDEI, CRITICI, scrieţi că nu vă doare mâna! Spuneţi ce v-a plăcut, ce nu, ce aţi dori să vedeţi, să auziţi, etc...


          

13 comentarii:

  1. Pai niste cover-uri noi ar fi binevenite.Incercati ceva de la trupe populare(Soad/Funeral for a friend/Bullet for my vallentine/etc) Au niste melodii usoare ,si pun in valoare toate instrumentele,iar ritmul scoate din monotonie si oamenii nu ar trebui sa se plictiseasca.

    Si incercati mai multe genuri,Punk/Grundge/alternative.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si n-ar fi rau sa abordati si niste melodii mai retro, ceva foarte ritmat, un rock'n'roll, ceva nebunesc de prin anii '60 - '70: Shakin' Stevens, Chuck Berry, Little Richard etc. Sau ceva bun de pe la noi: un Andries, Alifantis etc... muzica buna care merita cantata ar fi destula...

    RăspundețiȘtergere
  3. ok, multumim pentru sfaturi, anonimului sau anonimilor,...:-) ,o sa incercam, cu toate ca eu nu impun trupelor stilul si melodiile, dar mai pot influenta.
    Ideea la mine a fost sa alcatuim mai multe trupe, mai multe stiluri si sa multumim pe toata lumea, normal ca nu putem canta numai rock sau numai folk...poate mai tarziu cand o sa e putem imparti pe seara rock, seara folk,...etc...dar deocamdata iesim cu ce avem si cum putem, si asta o facem ptr public, ca oricum cheltuielile si efortul ne este rasplatit doar cu aplauze, :-)

    Oliver

    RăspundețiȘtergere
  4. Înainte de toate, de cover-uri noi nu este neaparată nevoie. Faceţi-le voi cum trebuie pe acelea care le aveţi deja în repertoriu, îmbunătăţiţi acolo unde este cazul. Fiţi sinceri cu voi înşivă şi cu ceilalţi şi daţi dovadă de mai multă seriozitate şi implicare, căci feedback-ul e în funcţie de prestaţie. Şi nu cântaţi după preferinţele unora sau altora care au pretenţii la genuri "noi" dacă nu îs capabili să distingă aceste genuri abordate deja de către trupele clubului. În plus, anonimilor... nu e destul că indivizi ca voi monopolizează coloana sonoră la BT cu trupe dinastea "populare"? Lăsaţi oamenii să cânte după feeling.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.Diversitate.Este neaparat nevoie.Sa tii acelasi spectacol sau foarte aproape cu aceeasi oameni de nu-stiu-cate ori la rand nu e deloc interesant in niciun fel.Mai multe coveruri,mariti setlistul (repertoriul,sa vorbesc mai pe intelesul tuturor) SAU piese proprii.Sa canti munca altora e una,dar sa vii cu ceva nou e alta.
    2.Nu o sa tina la nesfarsit.Mai schimbati locatia,publicul,genurile muzicale.Se poate.Un rocker/metalist/folkist care asculta numai un gen nu e "cool" si "true",ci e inchis la minte.Blues,jazz,swing,black metal,folk metal,eventual chiar ceva mai depresiv.
    3.Reactiile de pe blog : stiu ca e super sa ai reactii numai de bine,dar poate cuiva nu ii place.Mie mi-au placut cateva postari,dar nu am lasat nicio reactie pentru ca n-am avut ce alege.E ca si cum as fi fost fortat sa zic ca-i extraordinar sau nimic.Am preferat sa zic nimic.Reactiile de genul se lasa mai mult in scarba sau politete (eventual ambele).Daca vrei pareri sincere,ofera posibilitati de a raspunde.

    Si nu in ultimul rand : nu caut sa descurajez si nu zic in nume de rau toate astea,dar sunt cat se poate de sincer ca nu-mi place sa spun pe ocolite si doar sa dau de inteles.Apreciez efortul si tentativa,dar nu e totul roz.

    Numai bine!
    -Neras

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult fiindca in sfarsit in Barladul nostru mai sunt niste oameni care chiar vor sa isi exprime sentimentele prin muzica!Ideea cu concertele a fost foarte buna iar teatrul de vara e perfect(decat sa se tina cursuri de box mai bine concerte)Trupele sunt bunicele iar pe mine cel mai mult ma impresionat instrumentatia care e destul de buna!Dupa parerea mea cu vocalistii ar trebuii mai mult lucrat pt. asi controla vocea mai bine si a aseza sunetele mai lin!Imi place ca sunt trupe de rock si metal asta e chiar bine!Dupa mine ar trebuii sa continuati cu muzica rock si metal si sa mai faceti cover-uri de la Green Day!Asta e doar parerea mea fiindca ft putina lume apreciaza muzica rock!Pt ei o manea ar fii mult mai buna!Dar gusturile pot fii educate si poate vor incepe si ei sa aprecieze macar putin o muzica adevarata!Scuzati-mi commul mare si tineti-o tot asa ca sunteti buni!;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa ii raspund lui Neras,
    Eu am organizat iesirile astea in gradina in primul rand ca sa imi mai fac putina reclama si mie, recunosc,am cheltuit si cheltui destui bani si efort, deci asta a fost interesul meu si am sperat ca in fiecare saptamana sa vina si persoane noi, inafara de voi cei care sunteti alaturi de noi de fiecare data si ptr asta va multumim; ai dreptate ca trebuie sa diversificam, dar e foarte greu de la o saptamana la alta sa aducem piese noi, sa repetam, mai ales ca e vacanta, multi dintre copii pleaca, vin,...si cu coverurile ai dreptate, la fel va trebui sa stimulez compozitia la toate trupele;
    In legatura cu reactiile pe blog, asa le-am setat la inceput,...trebuia sa existe si o alternativa cu "naspa" sau "execrabil",...:-), le pot scoate de tot, dar oricum nu le baga in seama,

    RăspundețiȘtergere
  8. Parerea mea este ca fata de acum cativa ani cand repetitiile aveau loc la Oliver acasa -nici macar nu aveam un spatiu pentru repetitii-, lucrurile au mai evoluat de atunci , macar acum exista un spatiu pentru repetitii si vad ca numarul persoanelor interesate in astfel de activitati s-a mai marit. Tind sa cred ca totusi lucrurile merg spre ceva bun.
    Se plangea cineva ca nu exista diversitate , asta vine o data cu oamenii, dar pe de alta parte si o data cu experienta , pt ca trebuie sa si reusesti sa canti piesele pe care ti le propui ...mai multe repetitii ,mai mult timp ...Nu poate totul sa iasa bine peste noapte .
    Lucrurile au evoluat fata de ceva timp in urma si sunt sigura ca or sa mai evolueze daca o sa existe o buna colaborare intre organizatori si micii artisti daca ii pot numi asa:);iar daca cei implicati or sa depuna mai mult efort lucrurile or sa iasa si mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceea ce se intampla acum e foarte interesant! In sfarsit se mai intampla si lucruri frumoase in tara asta si in orasul asta! E foarte bine! Va felicit pe toti! Sunt un spectator al vostru. Mult succes mai departe!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Moooaaama dar ce comentarii rautacioase ... fratilor dar ar trebui sa apreciati putin faptul k se fac eforturi atat de mari ... k daca ati fi fost nevoiti sa platiti ca sa vizionati spectacolele , aveati dreptul sa faceti reprosuri daca era ceva in neregula... nu stiu ce sa zic ... poate ca in loc sa fiti rautaciosi ar trebui sa vedeti in ce conditii si cu ce echipament se lucreaza ... si toate acestea pentru a valorifica niste talente ... cat despre diversificarea stilurilor... nu ii poti impune unei persoane sa cante un anumit stil , tocmai de aceea vin foarte multe persoane la acest club , pentru ca nu li se impune ceva anume , in cadrul repetitiilor cu totii isi fructifica talentul in asa fel incat sa ajunga unde isi doresc ... si ca sa inchei ... eu propun ca o parte din aceste comentarii ( ma refer la cele rautacioase ) sa se transforme in sfaturi si eventual sustinere mai ales din partea iubitorilor de arta :x

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa ce am citit toate comentariile de mai sus, parerea mea e ca 'fenomenul' face valva, ceea ce inseamna ca e de bine. Nu am remarcat nici un comentariu rautacios (cum spune AngelOnAlert), ci doar sfaturi, critici, propuneri si idei (asa cum am si fost invitati de catre Oliver sa scriem). Asta inseamna ca oamenii care au lasat astfel de comentarii vor mai mult, stiu ca puteti mai mult si datorita lor voi veti putea evolua mai departe ca artisti. Sigur ca lumea va si lauda, dar doar lauda ar insemna plafonare, e intotdeauna nevoie si de critici si de sfaturi ca motorul sa se urneasca si sa mearga mai departe din ce in ce mai bine. Sunteti tineri si puteti muta muntii. Faceti ca lucrurile sa tinda catre perfectiune, sigur Oliver va face tot ce ii sta in puteri sa va ajute. Invatati sa primiti criticile la fel de bine ca si laudele, in orice cariera lucrul asta e esential! Bravo Oliver si succes mai departe tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  12. E de ajuns sa ma uit pe comentariile de mai sus si sa vad ca foarte multi stiu doar sa critice si sa dea sfaturi. Asta ca sa nu mai spun de cei care stiu doar sa carcoteasca pe la colturi si sa faca "bisericute". Sunt bune criticile si sfaturile dar oare cati din acesti "critici" si "sfatuitori" pot si vor sa faca cu acesti copii si pentru ei macar cat face Oliver? Sau macar sa-l ajute? Sunt sigur ca nu prea multi! Dar pana la urma e mai usor sa dam sfaturi si sa criticam decat macar sa ajutam, nu?

    RăspundețiȘtergere
  13. poi cu ce sa incep imi place ca va tineti oarecum de traba si ca incercati sa fiti pe placul publicului bravo voua e un plus;) ce sa zic vocea lui artenie mai trebuie lucrata dar oricum sunt tari sa fim seriosi cui nu-i place de artenie vlad paranoia sunt geniali din punctul multor persoane paranoia e trupa pt care trebuie sa vina la concerte (ma refer la rockeri)doar ca si ei ar trebui sa mai invete si alte piese ceva nou ar fi dragut din partea tuturor formatiilor ce mi-ar placea pai o farmatie care sa fie nebuna de-a binelea si sa aiba succesul formatiei paranoia dar cum ei sunt numai baieti as vrea ca formatia sa fie formata numai din fete ar fi foarte tare sa aveti o formatie cu un gen de muzica mai diferit gen metalcore(eyes set to kill)sinphonic metal(within temptation)rock(evanescence or nightwish)some scrimo(black veil brides)pun pariu ca multora le-ar placea genurile astea ceva ghot(sirenia)ar fi perfect si poate ati avea mai mult succes :P va las orikm nu trebuia sa incetati cu cantatu in fiecare sambata la gradinita de vara mai avea tineretu cate un motiv sa nu mai stea sambata seara in fata pc-ului si sa asculte muzica xD nu stiu daca nu va merge bine ati putea cere chiar si o taxa:)) sa zicem 50de bani pe cap sau un leu :))nu stiu asa incat lumea totusi sa vrea sa vina nu sa zica nu mai vin ca nu vreau sa dau bani sau nu stiu poate e o idee proasta:-J ok bye sper sa faceti formatia aia:-H

    RăspundețiȘtergere